Köpvillkor

Detta är endast försäljning på hobbynivå.

Köp & Leveransvillkor
Min ambition är att göra er köpprocess hos mig så enkel och säker som möjligt och använder mig därför av nedanstående villkor.
Har ni synpunkter eller förslag på alternativ och lösningar så hör gärna av er till mig så att jag kan ta del av dem och bli ännu bättre.

Betalning
Än så länge går det endast att betala med;
Direkt banköverföring till mitt bankkonto.

Leverans
Normalt skickas din leverans dagen efter att din beställning blivit betalt. Leveranstiden varierar mellan 1-3 arbetsdagar.
OBSERVERA. Jag levererar endast inom Sverige. Levereras med brev av Postnord.
Fast pris på frakt med 29:-

Ångerrätt och Öppet köp
Enligt distansavtalslagen har du full rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar.
Ångrar du ditt köp och vill returnera en produkt står du själv för returfrakten.
Jag kräver att varan ska vara oanvänd och returneras i originalförpackning. Kontakta mig på info@industrismycken.se för returadress. Efter att jag har mottagit och kontrollerat varan sätter jag in köpesumman på ditt konto.
Varor som återsändes till mig mot postförskott eller efterkrav mottages ej.

Reklamationer
Du kontaktar mig först på info@industrismycken.se. Jag inspekterar självfallet alla varor innan de levereras, men visar sig produkten ändå vara skadad, defekt eller på annat sätt inte alls motsvara produktbeskrivningen, så vill jag att du meddelar mig så fort som möjligt. Är varan skadad står jag för returfrakten. Du betalar portot och skickar med kvittot i returförsändelsen så sätter jag in summan för varan och returportot när jag mottagit varan och godkänt reklamationen.
Jag löser inte ut varor som skickas till mig med postförskott eller efterkrav.

Strul med leveransen
Om en försändelse inte anländer till dig så hör av dig till mig på info@industrismycken.se. Skulle varan komma fram i skadat skick så gör du som vid reklamation (se ovan).

Reservation
Jag reserverar mig för slutförsäljning samt att en artikel utan förvarning kan utgå ur sortimentet. T.ex kan en artikel sälja slut innan lagersaldot hunnit uppdaterats på webbshoppen. Av tekniska skäl kan storlek och färgerna på hemsidan avvika något från verkligheten. Jag reserverar mig även för eventuella prisändringar och korrekturfel.
Samtliga priser anges i svenska kronor inklusive moms. Gällande pris är det som anges när du gör din beställning.