En liten uppdatering

Nu är det ett bra tag sen jag skrev ett inlägg. Lite mer än ett år sen ser jag. Industrismycken är fortfarande igång men jag har inte lagt så mycket tid på att utveckla det eftersom jag (som många av er säkert vet) studerar på heltid, där all min kreativitet går åt.

I juni tar jag examen och börjar arbeta som formgivare av butiksinredning. Framtiden för Industrismycken just nu är att jag ska finnas kvar och att detta ska förbli en verksamhet jag gör vid sidan av. Ett kreativt hantverk som får komma när det finns tid. Jag vet att ni uppskattar det jag gör och jag tycker att det är superkul att ni fortsätter peppa mig!

Så fortsätt handla, hör av er om det är något som saknas. Och specialbeställ ett halsband eller två om ni så önskar! PUSS OCH KRAM till er som intresserar er för mitt hantverk.

Julkalender!

Nu ni mina kära följare kommer några härliga nyheter! Industrismycken har ingått i en julkalender där 23 olika smyckesdesigner varje dag ända fram till jul anordnar tävlingar i olika forum! Samarbetet är skapat av Åsamaria Smycken. För att inte gå miste av hela julkalendern så kan ni klicka in på hennes hemsida och signa upp er:
https://asamaria.se/smyckejulkalender-asamaria

Mitt datum är redan nu på fredag, 1 december (!!!) och tävlingen kommer att komma upp på Industrismyckens Facebooksida, så glöm inte att hålla utkik då!

Ps. Jag har er i tankarna. Ni är inte bortglömda och jag lovar att komma åter med dunder och brak!

Semester

Hej mina kära läsare! Nu är det lite förlängesen jag uppdaterade här, det har varit fullt upp sen jag började på högskolan och hjärnan har inte hunnit med allt den vill tyvärr.

Webbshoppen fungerar däremot som vanligt men nu är jag påväg utomlands och alla order som läggs under perioden 22 juni – 7 juli skickas den 10 juli.

Ha en underbar sommar!

Nya detaljer

Jag har under de senaste månaderna fått hem lite nya roliga detaljer. Lite av detta har jag hunnit uppdatera med här i shoppen, men än har jag inte hunnit använda så många detaljer på nya smycken.


Dessa horn blev otroligt populära när de dök upp på Instagram, fick fråga på fråga om de såldes och därav hamnade de snabbt upp på hemsidan. Misstänker att det blev en och annan julklapp. På bilden i mitten ser ni även några pärlor som jag inte hunnit få med i något smycke ännu. Men de är ju fööööör fina!

Här ovan har vi grenar och kottar. Jag vet inte riktigt vad som hände med mig dagen då jag beställde. Men jag fastnade för naturen just då. Och hur söta är dom inte? Kottörhängena ligger även dom på hemsidan men grenarna har inte kommit till användning ännu…. den som väntar på något gott!


Två kedjor, en i svart och en i gunblack har landat hemma hos mig. Även fyra olika kristaller. Är otroligt kär i dessa fyra kristaller och jag har någorlunda koll på vad jag tänkt göra med dom….


Siffror – har du något speciellt datum? En tursiffra? Nu kan du beställa halsband, armband, örhängen med siffror. You name it och jag ordnar det. (maila info@industrismycken.se)Här har vi världens snyggaste kedja. En vän till mig specialbeställde en chocker som är inspirerat av ett halsband från RegalRose.

 

Längden på kedjorna

Jag fick en förfrågan på marknaden om hur långa kedjorna egentligen är på halsbanden, att hon hade mätt och var orolig för att det skulle bli för tight. Nu är alla halsbandsartiklar uppdaterade med denna mening; ”Kedjan går att förkortas/längas vid förfrågan”.
 
Som ni läser ovan, det går att förlänga eller förkorta kedjan om ni vill. När ni lägger en order så dyker det upp en box där ni kan fylla i en kommentar – vid förändringar är det där ni skriver i hur lång ni vill att kedjan ska vara.
 
Superb att denna fråga dög upp, kan tänka mig att det är fler av er som tvekar att beställa för att ni är oroliga att det är för tight – but no more!
 
Puss och kram!