Skänkta smycken

Fina ni, tack för alla era berättelser om era liv. Det är så kul att få veta vilka ni är! Jag har valt att skänka fyra olika smycken till två kvinnor vid namn Josefine och Sofie, men alla ni som skrivit har fått svar på era meddelanden. Tack och åter tack ✨💖. Halsbandet på bilden kommer nu att få hitta hem till sin blivande hals 🥳

OBS. långt meddelande, men om du gillar mina smycken så är det värdefullt för DIG att fortsätta läsa ✨

Hej på er finisar!

Jag har försökt om och om igen med att komma igång med smyckes-verksamheten här hemma, men har inte lyckats klura ut vad det är som blockerar mig – tills idag. För mig ska kreativitet inte vara något du främst tjänar pengar på, det ska vara något som får ditt hjärta att bulta lite extra. Om du sedan lyckas bygga upp ett varumärke kring det och att personer älskar det du gör – så är det såklart ännu roligare! Men, de senaste tre åren har min kreativitet kring smyckena hamnat på sidan av pga min kreativa utbildning, och det enda jag hunnit med är det administrativa, vilket vi alla vet är det trista med en verksamhet. Detta har därmed lyckats blivit en tråkig vana!

Därför vill jag nu göra något som jag tycker är lite extra kul. Jag vill höra ifrån er! Eftersom kreativitet för mig inte främst handlar om att tjäna pengar, utan snarare att göra mig själv och även andra lite gladare, så tänkte jag att jag vill skänka bort ett flertal av mina smycken som finns på hemsidan, antingen gratis eller mot en hjärtlig summa som jag sedan skänker till välgörande ändamål. 

Det jag vill att du ska göra är att maila mig, antingen via facebook eller till info@industrismycken.se med ett eller flera utvalda smycken från hemsidan (ange gärna artikelnr.) och en berättelse om vem du är, eller varför smycket borde bli just ditt. Så kommer jag sedan att välja ut en eller flera personer som jag känner lite extra för. Jag kommer att låta mailkorgarna stå obesvarade fram till den sista september och kommer då att bestämma hur många jag skänker. 

Jag har inget mål att dela med mig av era historier eller att bli höjd till skyarna med komplimanger. Det jag önskar är att öppna upp för att samtala, att mötas med kärleken över kreativiteten, och/eller att få er att känna att ni är lyssnade på. 

Vill du skänka pengar eller på annat sätt tipsa om välgörande ändamål utan att vilja dela med dig av din historia så skicka gärna iväg ett meddelande också! 

Om du har läst ända ner hit så är du en solstråle och jag önskar dig en energifylld dag 🌈✨

En liten uppdatering

Nu är det ett bra tag sen jag skrev ett inlägg. Lite mer än ett år sen ser jag. Industrismycken är fortfarande igång men jag har inte lagt så mycket tid på att utveckla det eftersom jag (som många av er säkert vet) studerar på heltid, där all min kreativitet går åt.

I juni tar jag examen och börjar arbeta som formgivare av butiksinredning. Framtiden för Industrismycken just nu är att jag ska finnas kvar och att detta ska förbli en verksamhet jag gör vid sidan av. Ett kreativt hantverk som får komma när det finns tid. Jag vet att ni uppskattar det jag gör och jag tycker att det är superkul att ni fortsätter peppa mig!

Så fortsätt handla, hör av er om det är något som saknas. Och specialbeställ ett halsband eller två om ni så önskar! PUSS OCH KRAM till er som intresserar er för mitt hantverk.

Julkalender!

Nu ni mina kära följare kommer några härliga nyheter! Industrismycken har ingått i en julkalender där 23 olika smyckesdesigner varje dag ända fram till jul anordnar tävlingar i olika forum! Samarbetet är skapat av Åsamaria Smycken. För att inte gå miste av hela julkalendern så kan ni klicka in på hennes hemsida och signa upp er:
https://asamaria.se/smyckejulkalender-asamaria

Mitt datum är redan nu på fredag, 1 december (!!!) och tävlingen kommer att komma upp på Industrismyckens Facebooksida, så glöm inte att hålla utkik då!

Ps. Jag har er i tankarna. Ni är inte bortglömda och jag lovar att komma åter med dunder och brak!

Semester

Hej mina kära läsare! Nu är det lite förlängesen jag uppdaterade här, det har varit fullt upp sen jag började på högskolan och hjärnan har inte hunnit med allt den vill tyvärr.

Webbshoppen fungerar däremot som vanligt men nu är jag påväg utomlands och alla order som läggs under perioden 22 juni – 7 juli skickas den 10 juli.

Ha en underbar sommar!

Nya detaljer

Jag har under de senaste månaderna fått hem lite nya roliga detaljer. Lite av detta har jag hunnit uppdatera med här i shoppen, men än har jag inte hunnit använda så många detaljer på nya smycken.


Dessa horn blev otroligt populära när de dök upp på Instagram, fick fråga på fråga om de såldes och därav hamnade de snabbt upp på hemsidan. Misstänker att det blev en och annan julklapp. På bilden i mitten ser ni även några pärlor som jag inte hunnit få med i något smycke ännu. Men de är ju fööööör fina!

Här ovan har vi grenar och kottar. Jag vet inte riktigt vad som hände med mig dagen då jag beställde. Men jag fastnade för naturen just då. Och hur söta är dom inte? Kottörhängena ligger även dom på hemsidan men grenarna har inte kommit till användning ännu…. den som väntar på något gott!


Två kedjor, en i svart och en i gunblack har landat hemma hos mig. Även fyra olika kristaller. Är otroligt kär i dessa fyra kristaller och jag har någorlunda koll på vad jag tänkt göra med dom….


Siffror – har du något speciellt datum? En tursiffra? Nu kan du beställa halsband, armband, örhängen med siffror. You name it och jag ordnar det. (maila info@industrismycken.se)Här har vi världens snyggaste kedja. En vän till mig specialbeställde en chocker som är inspirerat av ett halsband från RegalRose.

 

Längden på kedjorna

Jag fick en förfrågan på marknaden om hur långa kedjorna egentligen är på halsbanden, att hon hade mätt och var orolig för att det skulle bli för tight. Nu är alla halsbandsartiklar uppdaterade med denna mening; ”Kedjan går att förkortas/längas vid förfrågan”.
 
Som ni läser ovan, det går att förlänga eller förkorta kedjan om ni vill. När ni lägger en order så dyker det upp en box där ni kan fylla i en kommentar – vid förändringar är det där ni skriver i hur lång ni vill att kedjan ska vara.
 
Superb att denna fråga dög upp, kan tänka mig att det är fler av er som tvekar att beställa för att ni är oroliga att det är för tight – but no more!
 
Puss och kram!