Idéer

Jag har inte glömt bort er, jag lovar! Just nu håller jag på att skissa på lite större och konstnärligare smycken. Lite anorlunda saker mot vad jag hitills lagt upp på hemsidan. Därför blir det färre smycken som kommer upp, men jag har tänkt försöka ta många kort under tillverkningen och förklara lite steg för steg.

Har troligtvis ett halsband färdigt inom ett par dagar där jag kan berätta hur jag gick tillväga.

Sitter även just nu och försöker hitta bra material till manligare armband – har talat om det länge nu, men har äntligen hittat lite läder som kan funka fint. Inom ett par dagar vet jag leverenstid och så får vi se om det kan bli något bra!

Återkommer med fina idéer!

IMG_3026

Påminner om att ni även kan beställa egna specialsmycken! Hör av er – info@industrismycken.se

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × ett =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.