OBS. långt meddelande, men om du gillar mina smycken så är det värdefullt för DIG att fortsätta läsa ✨

Hej på er finisar!

Jag har försökt om och om igen med att komma igång med smyckes-verksamheten här hemma, men har inte lyckats klura ut vad det är som blockerar mig – tills idag. För mig ska kreativitet inte vara något du främst tjänar pengar på, det ska vara något som får ditt hjärta att bulta lite extra. Om du sedan lyckas bygga upp ett varumärke kring det och att personer älskar det du gör – så är det såklart ännu roligare! Men, de senaste tre åren har min kreativitet kring smyckena hamnat på sidan av pga min kreativa utbildning, och det enda jag hunnit med är det administrativa, vilket vi alla vet är det trista med en verksamhet. Detta har därmed lyckats blivit en tråkig vana!

Därför vill jag nu göra något som jag tycker är lite extra kul. Jag vill höra ifrån er! Eftersom kreativitet för mig inte främst handlar om att tjäna pengar, utan snarare att göra mig själv och även andra lite gladare, så tänkte jag att jag vill skänka bort ett flertal av mina smycken som finns på hemsidan, antingen gratis eller mot en hjärtlig summa som jag sedan skänker till välgörande ändamål. 

Det jag vill att du ska göra är att maila mig, antingen via facebook eller till info@industrismycken.se med ett eller flera utvalda smycken från hemsidan (ange gärna artikelnr.) och en berättelse om vem du är, eller varför smycket borde bli just ditt. Så kommer jag sedan att välja ut en eller flera personer som jag känner lite extra för. Jag kommer att låta mailkorgarna stå obesvarade fram till den sista september och kommer då att bestämma hur många jag skänker. 

Jag har inget mål att dela med mig av era historier eller att bli höjd till skyarna med komplimanger. Det jag önskar är att öppna upp för att samtala, att mötas med kärleken över kreativiteten, och/eller att få er att känna att ni är lyssnade på. 

Vill du skänka pengar eller på annat sätt tipsa om välgörande ändamål utan att vilja dela med dig av din historia så skicka gärna iväg ett meddelande också! 

Om du har läst ända ner hit så är du en solstråle och jag önskar dig en energifylld dag ?✨

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 + fjorton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.