En liten uppdatering

Nu är det ett bra tag sen jag skrev ett inlägg. Lite mer än ett år sen ser jag. Industrismycken är fortfarande igång men jag har inte lagt så mycket tid på att utveckla det eftersom jag (som många av er säkert vet) studerar på heltid, där all min kreativitet går åt.

I juni tar jag examen och börjar arbeta som formgivare av butiksinredning. Framtiden för Industrismycken just nu är att jag ska finnas kvar och att detta ska förbli en verksamhet jag gör vid sidan av. Ett kreativt hantverk som får komma när det finns tid. Jag vet att ni uppskattar det jag gör och jag tycker att det är superkul att ni fortsätter peppa mig!

Så fortsätt handla, hör av er om det är något som saknas. Och specialbeställ ett halsband eller två om ni så önskar! PUSS OCH KRAM till er som intresserar er för mitt hantverk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton + 1 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.