Längden på kedjorna

Jag fick en förfrågan på marknaden om hur långa kedjorna egentligen är på halsbanden, att hon hade mätt och var orolig för att det skulle bli för tight. Nu är alla halsbandsartiklar uppdaterade med denna mening; ”Kedjan går att förkortas/längas vid förfrågan”.
 
Som ni läser ovan, det går att förlänga eller förkorta kedjan om ni vill. När ni lägger en order så dyker det upp en box där ni kan fylla i en kommentar – vid förändringar är det där ni skriver i hur lång ni vill att kedjan ska vara.
 
Superb att denna fråga dög upp, kan tänka mig att det är fler av er som tvekar att beställa för att ni är oroliga att det är för tight – but no more!
 
Puss och kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 − sjutton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.