Nya smycken

NU NI!
Nu finns det nya smycken upplagda här på hemsidan. Och som vissa av er kanske sett så finns det även en helt ny kategori som jag valde att kalla för ”Enklare halsband”. Det är många av er som frågat efter just vad kategorin heter och eftersom era ord är min lag så har jag följt vad ni önskat och uppdaterat mig! Jag hoppas att de är er till belåtelse för jag gillar dom riktigt mycket. Perfekta halsband till vardags.

Kategorierna som blivit påfyllda är:

Halsband

Helkroppssmycken

Enklare halsband

Och de kommande bilderna här under är blandade från dessa tre kategorier;

IMG_6305 (2) IMG_6370 (2) IMG_6411 (2) IMG_6507 (2)

2 kommentarer till “Nya smycken

  1. Vill köpa ett kroppssmycke

    1. Hej! Jag kommer att skicka dig ett mail angående helkroppssmycken. Mvh Caroline, industrismycken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.