Sålda smycken

Åh, idag var en speciell dag. Med en speciell historia. En familjevän skulle ut med en av hennes nära vänner en dag för längesen och denna vän sätter på sig ett smycke som vår familjevän tyckte kändes väldigt bekant. Det visade sig att hon handlat det av mig på Nora marken året innan och det blev ett gott skratt när vår familjevän berättade att hon minsann kände mig.
Idag var denna vän på besök från Göteborg och de två hörde av sig och frågade om de inte fick komma förbi och kika på smyckena – såklart, sa jag! Det slutade med att jag sålde tre halsband, ett armband och ett par örhängen endast till henne! Det är så roligt med återkommande kunder, för då vet man att man gör någonting bra. Och det är extra kul att få höra hur mycket fina/roliga/goda kommentarer hon fått på sitt tidigare halsband. Känner mig så fantastisk glad!

Här under kan ni se halsbanden som hon köpte;

IMG_6131 (2) IMG_5915 (2) IMG_3741

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − fyra =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.