Julmarknad

Vilken härlig dag det blev igår! Vädret var verkligen kanon och alla som kom och kikade på smyckena var så otroligt glada och trevliga! Kan inte vara annat än super nöjd efter en så fin dag i Wadköping.

Några av storfavoriterna gick åt igår, och det var väl minsann på tiden! Två av halsbanden som såldes är det så otroligt många som tittat på tidigare! Jätte roligt att de fått hitta sig en hals att hänga runt.
Bilder på dessa två kommer vid senare tillfälle! Jag ska även se till att lägga upp alla nya smycken som inte gick åt under marknaden så att ni som inte kunde kika förbi igår också får möjligheten att ta del av dom.

På återseende inom kort! Kram på er!

IMG_20151213_091948
IMG_20151213_110409IMG_20151213_223748

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × ett =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.