Förhandstitt

Ni följer väl mig på Instagram och Facebook? Där är jag lite bättre på att uppdatera än här tyvärr.

Här har vi två av de senaste bilderna som jag lagt upp. Den första bilden är en förhandsvisning på ett av halsbanden som kommer att finnas för försäljning på söndag.
Den andra bilden föreställer lilla mig och ett halsband som jag inte alls var nöjd med innan jag hängde det runt min hals. Nu funderar jag på att spara det till mig själv. Jag lovar att bestämma mig till söndag, och väljer jag att inte spara det, kommer även detta att finnas för försäljning då.

Så glöm inte att titta förbi Wadköping i Örebro nu på söndag, mellan kl. 11-16.
Hoppas vi ses där!

vjhvjh

vujv

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × ett =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.