1 svar på ”Fotografering

 1. Hej Caroline!
  Jag heter Anna Olsson och hittade din sida av en slump på instagram och gillar verkligen det du gör! Är riktigt kreativt och finns inge mer inspirerande än att se en annan människa ta ut sin passion.
  Det är så att jag står som modell och skulle gärna göra ett samarbete med dig genom att bära något av dina kreativa smycken. Vad jag förstår så håller du själv väldigt mycket med egna sessioner men skulle vara en ära att få planera ihop en session med dig.
  Om du är intresserad och vill skriva mer med mig, kan tänka mig att du har några frågor så kan du nå mig både på min mail och hemsida.

  Hoppas jag hör något mer från dig!
  Mvh Anna Olsson 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.