Nya detaljer

Jag har under de senaste månaderna fått hem lite nya roliga detaljer. Lite av detta har jag hunnit uppdatera med här i shoppen, men än har jag inte hunnit använda så många detaljer på nya smycken.


Dessa horn blev otroligt populära när de dök upp på Instagram, fick fråga på fråga om de såldes och därav hamnade de snabbt upp på hemsidan. Misstänker att det blev en och annan julklapp. På bilden i mitten ser ni även några pärlor som jag inte hunnit få med i något smycke ännu. Men de är ju fööööör fina!

Här ovan har vi grenar och kottar. Jag vet inte riktigt vad som hände med mig dagen då jag beställde. Men jag fastnade för naturen just då. Och hur söta är dom inte? Kottörhängena ligger även dom på hemsidan men grenarna har inte kommit till användning ännu…. den som väntar på något gott!


Två kedjor, en i svart och en i gunblack har landat hemma hos mig. Även fyra olika kristaller. Är otroligt kär i dessa fyra kristaller och jag har någorlunda koll på vad jag tänkt göra med dom….


Siffror – har du något speciellt datum? En tursiffra? Nu kan du beställa halsband, armband, örhängen med siffror. You name it och jag ordnar det. (maila info@industrismycken.se)Här har vi världens snyggaste kedja. En vän till mig specialbeställde en chocker som är inspirerat av ett halsband från RegalRose.