Vinnare av tävling

För er som missat så har det pågått en tävling på Facebook som avslutades igår. Vinnaren heter Michelle Lundqvist och hon valde smyckena på bilderna under som vinst (och för er som håller stenhård koll på priserna på smyckena så valde hon att utöver sina 500:- i vinstpott även att lägga till lite pengar för att få hem sina två favoritsmycken).

Bra kämpat!

IMG_6520 (2)IMG_5883 (2)

Beställning

Efter att jag lagt upp bilden på alla de söta små bokstäverna jag fått hem så fick jag en specialbeställning på ett armband. Hon önskade sig ett armband med färgen silver, blandat med mutter och kedja – enkelt men hårt och kantigt och med bokstäverna ni ser på bilden. Nöjd kund och nöjd tillverkare!

armganaikfna

 

Guldband

Som många av er redan vet är detta något jag gör på sidan av mitt ordinarie arbete. Men nu har mitt arbete övergått i att jag börjat studera istället. Torsdagen den 25 augusti började Rookieperioden (jämförbart med nollning) där man samlar aktivitetsband och får guldband om man fjäskar lite extra. Flest band vinner såklart! Som ni ser på bilden hade jag redan där samlat på mig lite fjäsk men efter denna bild togs så har jag gett mina faddrar egna guldband som håller betydligt längre – inte bara för att fjäska, utan också för att de gör ett så fantastiskt arbete för att vi nya studenter ska känna oss som hemma! Detta resulterade i ett nytt guldband per person – och en väldigt lycklig Caroline!

guldband

Tävling

Sedan jag startade tävlingen på Facebook som jag tidigare nämnt om så har jag fått så otroligt många fina kommentarer om smyckena jag gör. Jag blev så inspirerad att jag för några kvällar sedan klädde mig utefter mitt egna smycke! Tack för alla fina kommentarer som hittills ramlat in! Har du missat tävlingen? Klicka in på Industrismycken på Facebook och var med du med! Tävlingen avslutas den 19 september.

halsbnjahfaiof