Nya smycken

NU NI!
Nu finns det nya smycken upplagda här på hemsidan. Och som vissa av er kanske sett så finns det även en helt ny kategori som jag valde att kalla för ”Enklare halsband”. Det är många av er som frågat efter just vad kategorin heter och eftersom era ord är min lag så har jag följt vad ni önskat och uppdaterat mig! Jag hoppas att de är er till belåtelse för jag gillar dom riktigt mycket. Perfekta halsband till vardags.

Kategorierna som blivit påfyllda är:

Halsband

Helkroppssmycken

Enklare halsband

Och de kommande bilderna här under är blandade från dessa tre kategorier;

IMG_6305 (2) IMG_6370 (2) IMG_6411 (2) IMG_6507 (2)

Noramarken

Här nedan har vi ett halsband som blev sålt på Noramarken, det hann inte ens upp på hemsidan innan det blev sålt. Jag gillar detta skarpt.

Många av er har frågat efter fler mörkare halsband, jag ska verkligen försöka mig på det nu när hösten börjar komma!

IMG_6350 (2) IMG_6353 (2)

Inför Noramarken

De senaste veckorna har jag försökt att spendera lite mer tid med smyckestillverkningen. Ibland hamnar det tyvärr lite på kanten när man har ett heltidsjobb och många andra idéer på sidan av som man också vill slutföra. Nu har jag däremot slagit på stort, jag tror jag räknat till hela 30 nya halsband inför Nora marken och för en gångs skull känner jag mig inte stressad för att jag har för lite smycken. Kommande vecka ska spenderas med att fota allt nytt och redigera bilder. Förhoppningsvis kommer några godbitar upp här på hemsidan innan nästa helg då Nora marken går av stapeln! Glöm inte att kika förbi där och se allt nytt per egna ögon.

Och ja just ja, som ni önskat er så kommer det många mindre halsband åter igen – i varierande färger och utföranden.

Det kommer att bli så kul!

ugjogbjloaegne nkalfba

Beställning

Jag fick en specialbeställning av en brud som ville ha matchande armband till sina brudnäbbar som en liten present. Hon önskade att de skulle se snarlika ut men valde ut en färg till varje person som representerade dem och önskade även deras initialer på armbanden. Så jag beställde hem lite bokstäver som det nu finns många kvar av.

Så om du är intresserad av ett armband eller örhängen eller halsband med någon bokstav så är det bara att maila till info@industrismycken.se så kan vi komma på något fint ihop.

hgioaegnae bokstäver

TÄVLING!

Just nu pågår en tävling på Industrismyckens Facebook-sida i samarbete med Smycken 365 dagar där man har chansen att vinna smycken från Industrismycken till ett värde av 500:-

Vill du vara med och tävla behöver du dela inlägget, gilla Industrismycken och Smycken 365 dagar på Facebook och skriva en kommentar på varför just du ska vinna! Kom ihåg att dela inlägget offentligt.

Vinnaren utses den 19 september på Industrismyckens Facebook-sida och meddelas även via PM på Facebook.

agadgad

Sålda smycken

Åh, idag var en speciell dag. Med en speciell historia. En familjevän skulle ut med en av hennes nära vänner en dag för längesen och denna vän sätter på sig ett smycke som vår familjevän tyckte kändes väldigt bekant. Det visade sig att hon handlat det av mig på Nora marken året innan och det blev ett gott skratt när vår familjevän berättade att hon minsann kände mig.
Idag var denna vän på besök från Göteborg och de två hörde av sig och frågade om de inte fick komma förbi och kika på smyckena – såklart, sa jag! Det slutade med att jag sålde tre halsband, ett armband och ett par örhängen endast till henne! Det är så roligt med återkommande kunder, för då vet man att man gör någonting bra. Och det är extra kul att få höra hur mycket fina/roliga/goda kommentarer hon fått på sitt tidigare halsband. Känner mig så fantastisk glad!

Här under kan ni se halsbanden som hon köpte;

IMG_6131 (2) IMG_5915 (2) IMG_3741