Nytt!

Som många av er redan vet så arbetar jag heltid med annat och detta är en verksamhet som jag driver på sidan av. Det har varit lite dåligt med uppdateringar på sistone då det varit mycket med annat, men de två veckorna som gått och den som kommer nu så har jag semester från mitt ordinarie arbete. De två veckorna som gått har jag roat mig, rest både utomlands och i Sverige, men denna vecka som kommer har jag lovat mig själv att spendera mer tid till er. Jag tycker själv att det var längesedan jag levererade något nytt åt er och det är verkligen på tiden att jag gör det! Speciellt nu inför Nora marken som går av stapeln om ungefär en månad. Mycket nytt är på g och jag har hittills gjort en del mindre smycken som jag tror kommer att uppskattas!

På återseende och tack för att ni finns!

Lekebergsrundan

I lördags stod jag som tidigare skrivet ute hos Ankis magasin under Lekebergsrundan. Träffade super många trevliga människor och sålde några av mina storfavoriter till halsband! Solen passade även på att lysa hela dagen och jag kan erkänna att jag blev rejält solbränd *hoppsan*!

Tack till alla er som kom och hälsade på, för alla era fina ord! Det är ni som håller min glöd uppe!

POMELO_20160711130330_save POMELO_20160711130345_savePOMELO_20160711130420_save POMELO_20160711130449_save

BILDER SÖKES!

Har du eller någon du känner köpt smycken av mig? Jag skulle jättegärna vilja se bilder på er i era smycken! Det är så roligt när man ser att de kommer till användning för utan er skulle jag inte kunna fortsätta!

Här har vi bilder på tre stycken tjejer som bär smycken av mig;jooo
Johanna, Stockholm.
jossan
Josefine, Örebro.
nyx-stone-fox
Ida, Örebro.