Wrong hand makeup challenge

Här har ni en liten chans att lära känna mig! Detta är lite utanför vad jag tidigare gjort och kanske inte riktigt hör hemma här på min smyckessida, men jag och min vän, makeup artisten Ida Kyllerman körde en ”wrong hand makeup challenge”-video tillsammans häromdagen. I filmen visar vi även upp några smycken som jag gjort.

Detta är första gången jag är med på video på detta sätt så nervositeten visade sig en aning i början, men jag tycker ändå att det visar rätt bra hur jag är och jag är riktigt nöjd över resultatet. Gillar ni smink som jag bör ni verkligen kika in denna video!

20160516_093833

Idas blogg finner ni här: Länk
Och hon finns även på Instagram undernamnet spindelsven

Nästa steg

För några dagar sen avslöjade jag på instagram och facebook vad mitt nästa projekt är – kroppssmycken. Jag har gjort fem stycken som jag har fotat under helgen och jag hade som plan att lägga upp dessa här samtidigt som alla de andra smyckena som kom upp igår, men fotona blev inge bra och visar inte alls hur fina smyckena är i verkligheten. Därav behöver jag fota dom en gång till så de visas med rättvisa.

Men de kommer, jag lovar!

Tills dess får ni titta på denna bild som jag lade upp samtidigt som jag avslöjade mitt nästa steg. Här bär jag ett av de kroppsmycken som kommer att komma upp till försäljning. Jag tror verkligen på dessa, de är sjukt snygga – lätta att bära och de livar upp vilken outfit som helst. Perfekt på sommaren när man är ute och reser och inte vill ha med sig för stor garderob, eller varför inte på badstranden/strandpartyt för att piffa till bikinin lite?  De väger ingenting och är dessutom lätta att ta på och av. Perfekt kombo.

kroppssmycke

 

Nya hängande örhängen

Nu finns det även nya hängande örhängen här på hemsidan; Länk

De med svart/silver/guld spikes fanns tidigare i större storlek, nu märkta med (b) som i ”big” och dessa i mindre storlek har fått märkningen (s) som i ”small”. Mått på alla smycken finns under varje artikelkort.

Glöm inte bort att ni även kan maila mig på info@industrismycken.se om ni har några särskilda önskemål på smycken, några ändringar ni skulle vilja göra eller specialbeställningar. Så länge materialet finns så ska det mesta gå att lösa.

IMG_6081 (3) IMG_6084 (3) IMG_6087 (3) IMG_6090 (3) IMG_6092 (3) IMG_6093 (3) IMG_6098 (3)

Sneak peeks

På sistone har jag pratat om hur jag ska utveckla min verksamhet, och på Instagram och Facebook har jag även lagt upp lite sneak peeks på saker som kommer att dyka upp. Vad dessa bilder består av är upp till er att spekulera över tills aktuell tid är kommen! Jag kan däremot ge er att jag är väldigt väldigt taggad på dessa idéer, och förhoppningsvis kommer dessa att sättas till verket inom snar framtid!

agegag badkbjad