Tjejkväll

Igår bjöd jag hem några tjejer till mig på smyckes-kväll. Vi hade en otroligt trevlig kväll tillsammans med lite plockmat och smyckes-visning.

Fyra halsband gick åt , men ett hade jag tyvärr inget foto på. Det understa av dessa tre var ett nytillverkat som inte hann upp på hemsidan innan det blev sålt. Det är ett av de lite mindre halsbanden som jag har i tanken att börja tillverka.

Jag har två till andra som ligger och väntar på att bli fotade, men jag tror att jag ska försöka tillverka några till innan de dyker upp här! Stay tuned.

IMG_5515 (2)IMG_5484 (2) IMG_6032 (2)

Idéer

Jag har den senaste tiden gått och funderat på hur jag ska utveckla min verksamhet. Jag älskar de stora smyckena som finns uppe på hemsidan för tillfället, men man behöver ju utveckla sig också.

Jag har redan avslöjat att jag tänkt göra en mapp till med små halsband. Att återgå lite till mitt ursprung. Men just ordet ”små” är väldigt relativt och jag har en förmåga att överdriva.. så vi får se hur lätt detta kommer att bli…

Utöver detta har jag tänkt uppdatera mappen lite med hängande örhängen och längre fram hoppas jag på att öppna upp ännu en mapp med något helt nytt som får förbli en hemlis…. Jag tror dock att det kan bli riktigt häftigt då jag har många riktigt bra idéer….! ??