Ny kategori

Jag har pratat om det alldeles för länge – En kategori bestående av armband! För över ett år sen gjorde jag mina första mutter-armband och har sedan dess tänkt börja sälja dessa här på hemsidan. Jag har börjat lite smått på marknader och även på Ateljé Återbruk men av någon anledning har de inte kommit upp här, tyvärr!

Men nu! Inom snar framtid kommer jag att fota och redigera bilder på dessa mutter-armband. Jag har även uppdaterat dessa armband med en kul liten detalj i jämförelse med de jag tidigare sålt, och jag är super nöjd med resultatet – Enkelt, stilrent men rufft. Precis vad jag och Industrismycken står för.

hjgjhk

Kategorier

Som ni ser så spenderade jag den ljusa delen av dagen igår med att fotografera. Passade på att fota alla smycken denna gång – nya som gamla, så alla foton ser liknande ut. Perfektionisten i mig kan nu andas ut då jag själv tycker att det blev riktigt enhetligt och snyggt!

Jag öppnade även upp ännu en kategori för att förenkla örhängena lite – splittrade på örhängen på stift och hängande örhängen. I framtiden kommer även en armbands-kategori, men jag har tråkigt nog (för er… hihi) sålt slut på alla armband jag tillverkat, utan ett endaste foto på dom!

POMELO_20160131214731_save