Handla via kundkorg

För er som är inne här lite oftare så kanske ni ser att det blivit lite småjusteringar här på hemsidan. Och desto fler kommer det att bli med tiden!

Härmed går det nu att handla via kundkorgen så det blir lättare för er att beställa era varor. Det går till som vanligt att ni klickar i det ni vill ha och går sedan till kundkorgen för att lägga ordern, där fyller ni i alla era uppgifter och klickar sedan på slutför köp (Därmed har ni lagt er order!). Efter detta kommer det upp en sida där ni ser ert ordernr. och vart ni betalar in summan för er order (det skickas även ett mail till angiven mailadress med samma information). Ordern skickas sedan så snart jag sett pengarna på mitt konto.

Vid frågor kan ni alltid maila mig som vanligt på info@industrismycken.se

Jag även uppdaterat köpvillkoren för er så ni lättare vet vad som gäller vid beställning.

Collage 2015-12-27 11_21_02-1 Collage 2015-12-27 13_05_14-1

Sålda smycken

Det såldes en hel del smycken igår. Mutter-örhängena är väldigt populära och det glädjer mig otroligt, för jag tycker själv att de är väldigt fina! Jag sålde även lite armband och halsband, bla dessa två på bilderna under. Som jag nämnde i tidigare inlägg så är det otroligt många som kommenterat dessa två och jag är faktiskt lite förvånad att de inte sålts tidigare!

IMG_4970
IMG_4331

Julmarknad

Vilken härlig dag det blev igår! Vädret var verkligen kanon och alla som kom och kikade på smyckena var så otroligt glada och trevliga! Kan inte vara annat än super nöjd efter en så fin dag i Wadköping.

Några av storfavoriterna gick åt igår, och det var väl minsann på tiden! Två av halsbanden som såldes är det så otroligt många som tittat på tidigare! Jätte roligt att de fått hitta sig en hals att hänga runt.
Bilder på dessa två kommer vid senare tillfälle! Jag ska även se till att lägga upp alla nya smycken som inte gick åt under marknaden så att ni som inte kunde kika förbi igår också får möjligheten att ta del av dom.

På återseende inom kort! Kram på er!

IMG_20151213_091948
IMG_20151213_110409IMG_20151213_223748

Förhandstitt

Ni följer väl mig på Instagram och Facebook? Där är jag lite bättre på att uppdatera än här tyvärr.

Här har vi två av de senaste bilderna som jag lagt upp. Den första bilden är en förhandsvisning på ett av halsbanden som kommer att finnas för försäljning på söndag.
Den andra bilden föreställer lilla mig och ett halsband som jag inte alls var nöjd med innan jag hängde det runt min hals. Nu funderar jag på att spara det till mig själv. Jag lovar att bestämma mig till söndag, och väljer jag att inte spara det, kommer även detta att finnas för försäljning då.

Så glöm inte att titta förbi Wadköping i Örebro nu på söndag, mellan kl. 11-16.
Hoppas vi ses där!

vjhvjh

vujv

Nytt

Som vanligt inför marknader har jag samlat på mig ett lager med lite nya smycken. Här har vi en liten förhandsvisning! Denna höst har jag satsat på lite större och bredare smycken. Jag har enligt egen åsikt utvecklat mig själv och kommit på tekniker som gör att de kan bli ännu större. Jag älskar stort och pampigt så detta gör mig så lycklig! Jag hoppas att ni kommer att gilla dom lika mycket som jag gör.

halsband

Namnlös