Sommarens marknader

Jag kom på mig själv att jag inte har uppdaterat er om vilka marknader jag kommer att stå och sälja på i sommar.

Inbokade marknader just nu är:
Järnboåsmarken Larsmäss 8-9 augusti Länk
Noramarken 29-30 augusti Länk

För er som besökte mig på Nora marken förra året så kommer jag att befinna mig på samma plats som då. För er andra så finns mitt bord längst med Storgatan ungefär i höjd med Stora hotellets uteplats.

IMG_4132

Ateljé Återbruk

Nu kan ni köpa mina smycken på Ateljé Återbruk i Wadköping, Örebro. En mysig liten butik som fokuserar på hantverk gjort på återbrukat material.

Eftersom det endast finns ett exemplar av varje halsband har jag valt att ta bort några här ifrån hemsidan och sälja dessa i butiken. De som finns kvar här på hemsidan kommer av samma anledning inte att finnas i butiken.

Däremot finns örhängena på hemsidan också i butiken och lite div. mutterarmband.

20150613_172307_001

20150613_17181920150613_172256

Lite på g

Det har varit rätt dött här ett tag nu och det får jag ta och be om ursäkt för. Detta är ju fortfarande endast en ”hobby” för mig och jag jobbar heltid på annat håll. April-månad blev riktigt intensiv inför tatueringsmässan och jag körde lite slut på mig själv.
Jag har nu fått lite tid att återhämta mig, varit på semester och nu börjar jag känna mig på g igen.

Det slog mig att jag har en del smycken ligger här hemma i mina lådor som fortfarande inte fått sin plats på hemsidan, detta ska jag försöka fixa till så fort det blir lite tid över. För just nu kanske det inte syns – men stora saker är på väg att hända. Så håll utkik!

Här under ser ni ett par örhängen som kommer att komma upp på hemsidan inom snar framtid:

haahadh