Baksidor

Dessa vackra underlägg och baksidor kom hem i förra veckan. Nu har jag endast visitkort och en liten överraskning kvar som jag väntar på. Jag är så otroligt peppad inför mässan. Det är lite slitigt just nu, men va tusan gör väl det egentligen – sova kan man göra när man dör!

kbb vjv

Senaste veckan

Då var det ca två veckor kvar till mässan. Jag har satt nya mål – tre halsband per vardagskväll. Hittills har jag faktiskt otroligt nog lyckats! Det gäller bara att satsa tillräckligt hårt och försöka lägga resten av ens privata liv åt sidan för stunden. Det bästa har nog ändå varit att min fina vän har gett mycket av hennes tid åt att hjälpa mig och även hon har lyckats göra flera vackra underbara halsband – när hon är med känns det ändå som att man har lite ”fritid”.

Här under har vi tre samlade bilder från instagram som jag lagt upp under föregående vecka. Mitt kök har varit ett lagom kaos större delen av tiden – tom katten tror att det är okej att lägga sig och sova på köksbordet. gedaga

Jag har kämpat lite med halsbanden förra veckan men insåg att jag varken har tid eller inspiration just nu till att ”krångla” till det – dvs att komma på helt nya designer, att sitta och testa och pilla i hur många timmar som helst. Det slog mig att jag har hur mycket bra idéer som helst på lager – som dock är lite enklare och lite lika tidigare smycken jag gjort. Men vad gör väl det när jag vet att de är omtyckta.
gabhahhfabhaz

Inspiration

gageage

Att ha en så fin vän som hör när man är lagom till att tappa all inspiration. Som då erbjuder en plats på hennes golv och en till hjärna med massor av inspiration – det är ju för underbart. Igår satt vi ihop, med balkongdörren öppen, solen på högläge och körde idéer efter idéer. Det är så skönt att lufta sig ibland. Man hamnar i samma bana och kör lite likadant ett tag – tills man inser att det är dags för något nytt. Och just i dessa vevor kan jag inte uppskatta min vän mer – det är totalt omöjligt. För vad hon ställer upp och hjälper mig med är verkligen livet i sig just nu. Hon förtjänar en puss.

Latest on instagram

Ja, som sagt.. Tiden går fort just nu!

Har spenderat senaste veckan med halsband. Jag har inte visat så mycket för er vad jag hållit på med – varken här eller på annan plats på sociala medier. Mycket av tiden har gått till skapandet och man förlorar lite uppfattning om allt annat.

Jag har däremot lagt upp på Instagram en teaser om ett halsband som blev färdigt i förra veckan. Lägg märke till de små ögle-skruvarna – så söta om ni frågar mig!

ikfyrhkf jedtjud

Halsband

Oj oj oj va tiden rullar framåt! Förra veckan satt jag med örhängen hela veckan, 640 st blev limmade under tre kvällar. Denna vecka spenderar jag ihop med halsband – hittills har jag gjort fem nya vackra skapelser på två dagar. Det känns helt fantastiskt att lägga all sin vardags-fritid denna månad på sin hobby även om det också tär på krafterna.

Jag ska försöka få upp lite bilder på de nya smyckena som har kommit till, men ska försöka spara mig ett par dagar till då det förhoppningsvis kommer till rejält med fler halsband dessa dagar.

hsfrhs

 

Armband

Jag har halkat efter lite på armbands-fronten med tanke på hur mycket tid jag valt att lägga på örhängen och halsband. Men jag har gjort några enkla och väldigt fina designer inför mässan. Håller även på med lite handsmycken som jag tidigare talat om.

Armband har tyvärr aldrig varit något som gått särskilt bra på marknader – jag vet inte om det är för att designerna på dessa har varit lite ”tråkiga” enligt mig själv, eller inte tråkiga, kanske bara aningen för likt det som går att köpa i butik. Nu har jag gått på med det råa – det som är lite mer jag. Och jag hoppas på att ni nu hittar dessa också.

fujfvik hrshns

Nytt material

På senaste tiden har jag fått hem lite nytt material och skyltning. Här har vi en bildbomb från instagram på dessa:

Kedjor, kedjor i massor kom hem. Stora sådana. Den jag har på mig på bilden här under är i ”koppar” och är den största kedjan längst ned på första bilden – hur fin som helst! Ser fram emot mååånga timmar denna månad ihop med dessa kedjor.

ctgugvhuyji

Sedan har jag även fått hem dessa skylt-händer och örhänges-hållaren. Tog inte lite tid att sätta sig och fästa alla örhängen kan jag tala om, men nu är det gjort – och så fint det blev. Jag tror att det kan bli myyyycket lättare för er alla att se vilka färger och storlekar som faktiskt finns. Tänkte även försöka slänga in lite enstaka andra designer på örhängen inför mässan – vad det blir får bli en överraskning för er!

hshsr vhhk

Och sen har vi dessa – fantasiska och små. Jag vet inte vad det är med mig, men så fort någonting blir litet så är det så gulligt. Hittills har jag endast använt dem på ett armband, men har ruskigt många idéer även här. Det gäller bara att hitta tiden mellan alla de andra sakerna jag vill få färdigt.

vhkvb

Latest on Instagram

OJ, va många bilder det blir under veckorna som man inte tänker på. Men här kommer ett urval från när jag varit i farten:

De senaste veckorna har jag låtit mitt köksbord vara ett rent kaos (skulle nog behöva ett till rum…) varför ens plocka undan allt emellan, när man vet att man behöver hållas lite varje dag? Muttrar har varvats med dippen, drycken, vinet. Härliga dagar helt enkelt!

gedagbe  jbk vhjcj

Efterkälke

Åh, jag får be om ursäkt, jag har hamnat på efterkälke här på hemsidan med uppdateringar. Just denna tid försöker jag lägga all ledig tid på tillverkning. Har fått ihop många nya halsband som inte kommit upp här ännu. Tänkte nog faktiskt spara på mig och inte lägga upp ALLT innan mässan….

Men däremot lovar jag bilder på tillverkningen! Och jag har om inte annat uppdaterat både facebook och instagram åt er, så helt dött har det inte varit. Kika in där om ni missat de uppdateringarna. – annars kommer det en sammanfattning av de senaste uppdateringarna här inom ett par dagar.

örhängen