Inför

Åh jag börjar känna ett lugn. Nästan allt inför Tatuerings-mässan i Maj är inhandlat. Bara några få småsaker kvar nu. Det ”enda” som behövs nu är att tillverka, tillverka och tillverka smycken – vilket ju är det roligaste! Så det ligger nu ett harmoniskt lugn över mig – och snart kan jag börja fokusera på nästa stora projekt som drar igång i höst. Känner mig helt fantastisk!

beställningar

Latest on instagram

Det är lite roligt att kika tillbaka på sin Instagram och se vad man gjort senaste veckorna. Där lägger jag upp snabba bilder när jag håller på och tillverkar för att det är så enkelt. *Snap* så har man en bild på vad man gör. Här på hemsidan behövs en dator och lite mer tid. Så då får jag passa på ibland att visa er som inte har Instagram vad jag hållit på med.

Den senaste tiden har det blivit mycket örhänges tillverkning, de är poppis och jag känner att jag vill få ihop många inför kommande stora försäljningstillfällen. Utöver det så har jag de senaste dagarna även börjat fokusera mer på armband och handsmyckes-designer. Känner att de armbanden jag tidigare gjort, som fortfarande ligger till försäljning, inte säger så mycket om just min verksamhet. De är super fina, men det går att köpa liknande i butik – och jag vill göra mer speciella saker. Idéer ploppar upp på detta hela tiden och jag tänkte göra lite mer som med örhängena – att ha vissa designer som det kommer att finnas betydligt fler exemplar av. Halsbanden däremot kommer jag fortsätta med enstaka unika exemplar som jag tidigare gjort.


Här under kommer en bildbomb på min örhängens tillverkning tagna från Instagram. Bilden längst ned visar de fina baksidorna jag har fått hem. Så nöjd! Det blir betydligt enklare att hålla koll på alla örhängen, och det ser så mycket proffsigare ut!

mggddgmgtageagshshsrrhearthagae

Material

Åh, jag är så glad. Jag satte mig igår och beställde hem rejält med nya kedjor i olika storlekar och kulörer. Ska bli så fantastiskt kul när de kommer och det pirrar verkligen i fingrarna! Jag har så många nya idéer som fladdrar i huvudet på mig just nu!

Jag har redan nu börjat planeringen inför tatueringsmässan, det behövs rejält med coola smycken att visa upp och jag behöver lite nya designer. Skisserna har börjat och idéerna blir fler och fler! Veckorna innan mässan är, kommer jag garanterat att sitta oavbrutet och tillverka, det ska bli så kul!

Det största problemet just nu är att jag måste vänta… Det tar ca tre veckor innan beställningen dyker upp och jag har aldrig varit ett fan av att vänta. Kommer jag på något så vill jag göra det där och då. Sen har jag en annan tålmodighet när det kommer till att faktiskt sitta still i flera timmar och göra smyckena! Målet att få se det färdiga resultatet och känslan av att något man såg inom sig finns på riktigt – helt otroligt.

kejdor

Halsband

Jag råkade såklart spara ett halsband till mig själv. Jag blev förälskad och insåg att varje gång en order kom in så hoppades jag på att det inte var på detta halsband. Därför har jag nu valt att spara det till mig själv. Är rätt så himla nöjd över det beslutet!

IMG_4756 (2) IMG_4790