Coloramas tjejkväll

Dessa två större halsband plus lite andra diverse smycken blev sålda igår då jag stod på Coloramas tjejkväll och visade upp mina smycken. Det var en jätte trevlig kväll med mycket god mat och roliga kunder! Jag lyckades även boka in två nya sälj-tillfällen. Jag är riktigt nöjd med kvällen, bara att få höra alla era fina ord glädjer mig så mycket!

 

IMG_4803 IMG_4413

Latest on instagram

Idag har jag spenderat min dag med att ta kort på alla smycken som inte ännu finns på hemsidan. Just för tillfället håller jag på att gå igenom dem. Det blir många foton då jag har över 20 färger på mutter-örhängena och nästan alla dessa har tre storlekar! Sedan har jag även några lite större halsband som fotats.

Något som många av er har bett om är bilder på hur smyckena sitter på, så jag ska försöka ta det som en vana att även ha dem på mig när jag fotar. Jag har upptäckt att många tror att smyckena är större än vad de är då de sitter på en liten docka på fotot.

foto

Härom veckan satt jag och min vän och tillverkade ett x antal nya halsband. Jag hade någon dag tidigare varit iväg och köpt på mig riktigt mycket nytt material att arbeta med. Skruvar, sprintar, brickor, gipsankare, s-krokar, nyckelringar osv… Det sätter fart på inspirationen kan jag lova! Såhär vackert kan det se ut då:

huhuhuh

Storlekar

Oj va dagarna går fort! Nu är det ett tag sen jag uppdaterade. Jag har spenderat tid med att lägga upp planeringar, planer för framtiden och så vidare. På fredag blir det stortillverkning med dubbel handkraft och innan dess hoppas jag kunna få lite tid till att fotografera alla storlekar och färger jag har på mutter-örhängena så de kan komma upp här för försäljning. Det har även tillkommit några fler kulörer av de största.

Här har vi tre bilder som jag lade upp på instagram för ett par dagar sen. De visar hur alla de tre storlekarna sitter.

Big:

big

Medium:

medium

Small:

small

Örhängen

Härom veckan fick jag hem småsmåsmå diamanter! Så jag började fixa ihop en ännu mindre storlek av mutterörhängena som jag har upplagt här på hemsidan. De är mina personliga favoriter och jag har snart tre storlekar att erbjuda. Det roligaste med dessa små diamanter är att de finns i betydligt fler färger än de lite större, nästa det dubbla om jag minns rätt…

diamanter muttrar örhängen

Fotografering

10952873_10153131785986385_21283164570809574_o

Då var resultat tre och även den sista bilden här! Det är jätte kul och helt otroligt att vi skapat dessa bilder tillsammans. Jag själv var ruskigt nervös innan fotograferingen men jag tycker att jag presterade bra, och Madde var jag inte ens orolig för! Nu var det bara att blicka framåt inför nästa projekt… undra vad för roligt det blir härnäst!

 

Latest on Instagram

gjagagahandsmycke kaos

Skaparglädjen har varit total. Det har rent av varit ett kaos i mitt kök på senare tid.

Jag har även insett att jag för väldigt länge sedan gjorde ett handsmycke som jag gillade så mycket att jag sparade det till mig själv. Varje gång jag har på mig det får jag alltid jätte fina kommentarer, varför har jag inte gjort fler? Så att även ni kan ha ett eget och få ta del av den glädjen jag känner när någon säger att det är fint. Jag ska se till att göra flera olika varianter och dessa kommer det att finnas i mer en ett exemplar. Så det är på g vill jag lova!