Tankar om framtiden

Härom veckan fick jag en förfrågan om jag ville vara med och sälja på ett större event längre fram i vår som hålls här i Örebro. Jag har ännu inte tackat ja, men jag är övertygad om att jag kommer att göra detta inom någon dag eller två.

Däremot är jag livrädd för att jag inte ska hinna få ihop tillräckligt många smycken som är värda att sälja och som jag känner att jag brinner för. Jag är en perfektionist och jag kräver väldigt mycket av mig själv på alla plan i livet. Så att ge mig själv chansen på detta event kommer att innebära både tid och pengar från mitt privata. Jag tror dock utan tvekan att det är värt det och jag hoppas hoppas att jag får ihop tillräckligt många smycken tills dess som jag verkligen känner för.

Jag vill absolut inte göra något halvdant – all in or nothing!

Mer om vad det är för event lovar jag att uppdatera om så fort allt är färdigt och bokat!

gnakga IMG_3977

IMG_4380 noramarken IMG_4360 IMG_3788

 

Inför fotografering

Vi är på g. På lördag smäller det! Vi har inte avslöjat så mycket hittills men däremot har vi gett er en inblick i projektet med denna bild….

ngknag

Jag tror att detta kommer att bli en redigt häftig fotografering och denna gång kommer vi att ha två fotografer på plats. Vi hade möte igår och diskuterade lite idéer och tog fram hur vi stylister ser slutresultatet i våra huvuden. Vi har verkligen tagit oss an en utmaning!

Kaos

Va härligt att vara igång igen kände jag tidigare idag, tills dess att jag blev så ivrig att hela lådan föll i golvet. En kvart bestående av stirrandes ögon mot detta hav av ringar för att sedan spendera timmar med att sortera.

Utöver detta så är jag i gång igen med byggandet av smycken inför nästa fotografering och har även fått in ett par beställningar. Så nu är det full fart igen efter några veckor av välförtjänt ledighet.

10931409_708062885968063_3184223846493238585_n