Noras vintermarknad

Jag lyckades ju självklart glömma min vanliga kamera när jag var iväg på Noras vintermarknad, men jag lyckades ta några bilder med mobilen. Jag ska snart försöka få upp alla bilder på smyckena som blev sålda, och även på de nya som inte blev sålda. Det har bara varit så himla mycket för mig! Men den som väntar på något gott… Jag lovar att det finns många godbitar.

noramarken

Nya kedjor

Igår fick jag hem nya större kedjor! SÅ NÖJD. Jag har redan börjat plocka ihop ett x-antal nya smycken och är riktigt taggad. Jag kan även avslöja så mycket som att jag ikväll kommer att ha ett möte med fotografen och makeup-artisten som jag tidigare haft samarbeten med. Vi har en ny spännande idé och denna bild ger en liten inblick på våra tankar angående detta projekt. Vi ska slå på stort.

kejdor

Leverans

För ett tag sen fick jag hem storleverans som jag kom på att jag glömt dela med mig av. Inte så mycket för världen men jätte roligt för mig. Ringarna är detaljerna som gör hela smycket, vad man väljer för någon kan avgöra hur hela resultatet blir. Det har blivit en hel del smycken med de nya roséringarna, de är otroligt fina! Tror att ni kanske sett några redan som jag delat med mig av.

IMG_4275 IMG_4276 IMG_4278