Handsmycke

Här har ni bild på handsmycket jag gjorde till föregående helgs fotografering. Känslan skulle vara spetshandske blandat med spindelnät. Lite goth känsla över det hela. Det känns som att jag lyckades riktigt väl. Till detta gjorde jag ett lårsmycke med hängande kedjor som ni kommer att få se när resultatet från fotograferingen kommer.

handsmycke

Behind the scene

I söndags förra veckan hade jag återigen ett sammarbete ihop med makeup artisten Madeleine och fotografen Miguel. Modellen denna gång heter Achillea. Vi hade en fantastisk dag ihop och nu inväntar vi efterarbete. Jag bjuder på en behind the scene så länge.

Smycken hon hade på sig var ett par örhängen tillverkade av muttrar, ett handsmycke i kedja och ett lårsmycke i kedja.

1920128_679189508855401_6540249993722965437_n

Utveckling

Jag tittade tillbaka på gamla bilder och hittade en från förra årets julmarknad. Jag hade börjat tillverka smycken för försäljning någon månad tidigare då min Mormor frågade mig om jag ville följa med och dela bord med henne. Nu – ett år senare och se vilken skillnad! Allt jag gör har alltid varit för att få utlopp för mina idéer, sedan att ni gillar vad jag gör och att ni vill bära mina smycken ger mig ännu mer energi till att fortsätta! Jag kan inte låta bli att fundera på vart jag kommer att vara vid nästa jul. Tack som tusan.

885496_677452109029141_3724809301969941195_o

Latest on instagram

Inför kommande marknader har det sett ut som ett litet kaos i mitt kök. Jag har delat med mig av detta till er på instagram. Här har vi två bilder på hur det ser ut för det mesta när jag håller igång. Ett vackert kaos.

Med tre planerade marknader dessa tre kommande veckor finns inte mycket tid till annat så sakerna förblir framtagna.

eywryrwe gaeb jgaege

Armband

Igår satte jag mig ner och gjorde lite enklare armband och halsband inför marknaden i helgen. Jag ser jätte mycket fram emot den! Har ju fått hem lite nya ringar och detaljer så jag ska försöka slå ihop lite nya typer av smycken.

Här har vi en ny personlig favorit som blev till igår. Ett väldigt enkelt och stilrent armband – men ibland kan det vara hela charmen. Gjorde detta i två olika storlekar och de kommer att komma upp i flertal på hemsidan efter vintermarknaden. Så håll utkik!

armband