Fotografering

Resultatet av lördagens fotografering! Det känns helt fantastiskt att få vara med om något sådant här. Jag och makeup artisten Madeleine har tillsammans satt ihop stylingen, sedan har vi modellen Elin och fotografen Miguel. Vi är ett fantastiskt team och kommer att arbeta betydligt fler gånger ihop.

Det är svårt att förklara känslorna jag känner när jag tittar på denna bild. Det känns som att vi har tagit en bild rakt ifrån mitt huvud. För när jag och Madeleine började komma fram till hur stylingen skulle se ut så såg jag detta resultat framför mig. Hela dagen då vi fotade var jag i extas och lyckan sitter fortfarande i! Tänk att fyra personer med så olika kunskaper kan åstadkomma något så vacker tillsammans. En massa konst och en liten gnutta magi.

EAMB2-190-Redigera copy

 

Fotografering

I lördags var jag iväg på fotografering med fokus på mina smycken. Det blev en helt fantastik dag och jag ser så fram emot resultatet! Smink och håruppsättning stod Makeup artisten Madeleine för, Modellen heter Elin och sedan fotografen Miguel. Den lilla extra touchen med pinnar, kedjor osv. jobbade jag och Madeleine fram ihop.

gaegaegea GASGD

Ebenholt

Jag har planerat in min dag på söndag för fotografering av dessa små rackare. Så att ni snart äntligen kan få ta del av alla kulörer som finns! Fram tills dess är det bara att maila mig (info@industrismycken.se) så skickar jag iväg en bild på just den kulören du är intresserad av.

Här på bilden bär jag örhängena ”Ebenholt” med svart pärla.

Ps. Inom snar framtid kommer det att dyka upp likadana örhängen i en storlek mindre – väntar bara in material till detta…

ebenholt

Fotografering

På lördag är det planerat fotografering med fokus på mina smycken. Jag kan säga att jag verkligen är super duper taggad. Jag satt tidigare i veckan ihop med makeup artisten Madeleine och diskuterade fram idéer för fotograferingen – sminkning, håruppsättning, konstnärligtuttryck och detaljer. Vi var båda överens och allt kommer bli en bomb av natur, akryl, pinnar och kedjor. Svart svart svart….

Jag har nog sällan sett fram emot något så mycket som jag gör till detta.

jdttgjdj

Ett sett / beställning

Nu kan jag berätta historien bakom denna beställning. En bekant till mig köpte ett armband av mig på Nora-marken och efter henne kom hennes mormor och mor & ville köpa ett halsband och ett par örhängen som matchade i födelsedagspresent.

Det var väldigt kul att få göra en design utifrån en tidigare design. Halsbandet fick de önska stil på utifrån de andra smycken jag hade på plats, sen utgick jag ifrån kulörer och material som armbandet består av. Örhängena gjorde jag i endast silver så hon lätt kan matcha dem med även andra smycken.

Är ni intresserade av att beställa ett helt sett. Att ni spanat in er på något halsband och vill ha ett matchande armband eller örhängen? Allt går att ordna. Även om ni inte bor i Örebro så fotar jag alla smycken och skickar över bilder innan jag skickar iväg dem. Om det är så att ett smycke jag designat åt er inte blev som ni tänkt er så behöver ni absolut inte köpa det.  Jag är öppen för idéer – så skicka iväg ett mail vettja!

IMG_4293vjvkklgajkg

Butikshörna

Det slog mig att jag endast visat er på instagram..

Här är min lilla söta hörna på Ztinas naglar, loppis och hantverk. Den är inte mycket för världen men den betyder otroligt mycket för mig! Den kommer med tiden att utökas och jag ska försöka få upp någon slags kollagevägg med bilder på tidigare smycken jag sålt, så att ni som besöker kan finna lite inspiration och beställa något utefter egen smak!

The beginning is the most important part of the work.

gagaegae

Loppis

Tänk va fina saker man ibland kan hitta på loppis. Jag inhandlade detta + en hel del mer i somras när jag och en nära vän var iväg på loppisrunda. Har använt upp nästan alla dragkedjedetaljer men har annars knappt använt något alls. Börjar bli dags nu känns det som.

IMG_4238 IMG_4241

Har varit lite dålig på att uppdatera här på hemsidan också känns det som. Jag har inte gjort det helhjärtat direkt. Det har helt enkelt varit mycket för mig både privat och med smyckena. Senaste tiden har jag knappt ens gjort några nya. Och de som jag gjort nyligen säljer jag på Ztinas loppis och hantverk, så kika förbi där om ni vill se lite nytt! Kommer även komma bilder längre fram på dessa.

Jag har massor med idéer och väntar just nu på nytt material som jag beställt. Men nu när mörkret börjar komma och det börjar bli lite sämre med marknaderna så ska jag försöka bygga upp förrådet lite.

Jag vill också passa på att säga tack till alla fina människor! Tack igen, och tack för alltid! Inte trodde jag att jag skulle växa så mycket, att så många människor skulle gilla det jag gör. Jag är för evigt tacksam!