Nora marken

Ojojoj, tack så mycket alla ni som kom förbi, tittade, köpte, sa snälla ord. Ni glädjer mig så otroligt. Jag har under dessa två dagar sålt stor-rekord! 29 smycken!! Jag förstår det inte själv. Och jag förstår inte heller hur jag ändå kan ha ca 30 halsband och 30 örhängen kvar… Har jag verkligen gjort så många smycken?

Som ni nu förstår behövs det påfyllning på lagret här och det ska ni få. Jag har blivit lovad att låna en bättre kamera och ska försöka få in de smycken som ännu inte finns på hemsidan.

Här har vi bilder på några av de sålda smyckena, lovar bildbomb senare!

IMG_3840
IMG_3754
IMG_4293 IMG_4108 IMG_4017

Armbands-hållare

Jajust, jag har glömt att visa er den här! Fick hem den häromdagen, lagom till Långgaffelträffen. Den andre jag hade var lite liten, men nu ska jag väl lyckas visa upp mina armband ordentligt. Det är tyvärr något som brukar gå dåligt att sälja på marknader men jätte bra bland personer man är hemma hos.

Vi satsar stort på armband till Nora-marken tycker jag!

IMG_3972 IMG_3974 IMG_3976

Långgaffelträffen

Gårdagen spenderades på MC fest och jag lyckades sälja rekord på 11 smycken. Trots att utbudet av kvinnor var väldigt lågt. Är nu nyfiken på hur Nora marken kommer att gå när det gick så bra igår! Börjar även se vilka typer smycken som säljs och vilka typer av smycken ni tittar mest på, vilket jag ser som positivt för er – då det kommer dyka upp fler liknande av dessa sorter!

IMG_3977 IMG_3979IMG_4006 IMG_4007

Hur ett halsband blev till

Detta halsband la jag upp för ett tag sen och visade för er. Jag har bestämt mig för att spara det till mig själv. Här är ett par bilder på hur tankegången gick när det blev till…

halsband spara
Jag hade köpt hem dessa gipsankare som jag kände att jag ville göra något med. Kom fram till att ett lite större halsband skulle vara kul då jag nyss fått hem en ny större kedja som passade ihop i färgen.
IMG_3911
Jag la ut kedjan och bestämde att jag ville använda några slags brickor emellan.
IMG_3912
Det fick till slut bli både muttrar och brickor för att få lite mer färg och material på halsbandet. La även till några spikes och diamanter för synens skull.
IMG_3913
Det slutgiltiga resultatet, nu ska det bara sättas ihop…
IMG_3914