Arm-kedja

Jag gillar denna typ av armband – och det verkar många av er också göra. Det har blivit en del beställningar på det under månaderna jag hållit på, och jag tycker att det är jätte kul. Jag har även utvecklat från min egna stil som är svart, grått och vitt till att tillverka i lite mer färgglad kedja. Börjar nu fundera på att köpa hem fler färger på kedja…. så får det bli!

IMG_3318 IMG_3305 IMG_3298 IMG_3282 IMG_3277 IMG_4295 IMG_3751 IMG_3754

Nora marken

Det har varit mycket för mig med jobb de senaste veckorna då jag hjälpt till på ett annat företag än där jag vanligtvis jobbar, därav har smyckestillverkningen blivit aningen lidande. Jag har en hektisk månad framför mig med många roliga saker att se fram emot och en av dessa är Nora-marken. Jag hoppas att ni kommer och tittar förbi! Jag ska försöka leverera många nya smycken fram tills dess. Tänkte försöka satsa på tunnare läderarmband och även fler örhängen.

30-31 augusti.

IMG_3854

Ny kedja

För ett par dagar sen fick jag hem denna snygga kedja. Lite cofféebrun skulle jag förklara den som. En riktigt snygg och fet kedja. Jag satte fart på en gång att pilla ihop ett halsband och fick även användning av mina nya gipsankare som jag tog hem samma dag.

Det är inte ofta jag känner att jag vill spara ett smycke, men detta halsband tror jag faktiskt kommer att förbli mitt.

IMG_3881 IMG_3882 IMG_3883halsband spara

Nya idéer

På Mullhyttemarken kom det fram en jätte trevlig tjej till mig och pratade om att hon ville köpa ett läderarmband med muttrar på till en av hennes närstående. Jag har sedan tidigare fått hem läder till detta och insåg att jag behöver sätta fart med lite läderarmband. Äntligen tog jag saken till verket och började!

Jag insåg snabbt att jag vill ha en ruffare stil än vad jag fick av spännena jag redan har, så jag behöver införskaffa mig lite större spännen. Jag behöver även köpa lite bredare läder till bredare armar. Det jag har nu är endast 8mm brett och ser lite tunt ut om det ska sitta på en bredare arm.

Dagens prov, tagen från min instagram:
läderarmband