Lillmarken

Tack för idag alla ni som kom förbi och tittade på mina smycken, det är alltid lika kul att få höra era fina ord! Idag blev jag också riktigt positivt överraskad av att de flesta som handlade av mig var kvinnor i övre pensionsålder – ”det finns ingen ålder längre!” Det glädjer mig att linjerna, för vad som är okej att ha på sig beroende på ålder, suddas ut.

Förutom allt jag sålde så fick jag även beställning på två halsband och två armband. Det är en glädjens dag!

Sålda smycken idag:
IMG_3747
örhängen nya diamant  IMG_4291 (2) IMG_4329 (3)
IMG_3728
IMG_4305

Sista fixet

Ikväll har jag packat och fixat inför marknaden imorgon. Jag har även gjort färdigt och fotat smycken som legat halvklara. Så nu finns det dokumentation om några av de allra nyaste smyckena försvinner iväg imorgon. Kan ju vara kul för er att få se dessa också.

IMG_3747 IMG_3752

 

Lillmarken

Jag vill informera er om att jag kommer att stå på marknaden från och med kl. 9 tills det börjar tunna ut på folk framåt kvällen. Söker ni mitt bord så står jag utanför Fjugesta järn och färg och finns redo kl. 9.

Hoppas vi ses där!

IMG_3231

Shopping

Ikväll har jag spenderat min tid till lite shopping av nya smyckesdetaljer. Kändes som att jag behövde lite ny inspiration. Blev några nya par kedjor, spikes och smådetaljer… nu är det bara att vänta tills det ramlar ner paket i min postlåda!

Här är lite bilder på saker som kommit hem de senaste veckorna.

IMG_3604 IMG_3669 IMG_3654 IMG_3642  IMG_3608

Marknad 27 juni

Jag kan härmed bekräfta att jag kommer att stå och sälja mina smycken i samband med Lillmarken i Fjugesta nu på fredag den 27 juni. Mitt bord kommer att stå utanför Fjugesta järn och färg, så se nu till att komma förbi och titta in alla nya smycken som ännu inte hunnit upp på hemsidan. Jag kommer att spendera flera dagar denna vecka med att tillverka nya smycken som inte kommer att synas här innan.

IMG_3662

Tillverkning

Idag har jag spenderat kvällen med att tillverka lite nya örhängen och armband. Fick ett erbjudande om att stå på marknad nästa fredag och tänkte att jag skulle börja tillverka lite nytt utifall jag lyckas få ledigt från jobbet. Mer info kommer om marknaden om jag kan få ledigt.

Här har vi två bilder från idag som jag lade upp på min Instagram.

armband örhängen örhängen turkos