Ingen marknad

Av olika anledningar blev det tyvärr ingen marknad för mig idag. Jag får be så hemskt mycket om ursäkt ifall någon av er gick dit för att se mina smycken, och hoppas att ni åtminstone fick se massor med annat roligt istället.

Jag har några smycken som är nytillverkade som jag tänkt lägga upp inom ett par dagar. Samtidigt tänkte jag försöka uppdatera örhängen och armbands-mapparna.

IMG_20140527_203420

Detaljer

Kanske inte världens roligaste bild, men ville bara visa att jag sorterat om lite i en av mina lådor nu igen. Jag börjar få så pass många olika små-delar nu att jag nästan måste börja fundera på att införskaffa en till med så små fack som denna låda har. Får ta och klicka hem någon snarast!

IMG_3615

Nya bilder!

Har ni sett va fint det blev när jag fick in de nya bilderna på halsbanden? Bara örhängena och armbanden kvar. Jag må vara nybörjare, men när perfektionisten i mig är lugn så känns det som att det minsann duger lång väg! Hoppas att ni har lättare att se alla halsband nu, och är det något ni har synpunkter på så hör gärna av er!

Ps. Klickar ni er in på ett specifikt halsband så finns det även fler bilder och information.

nya bilder halsband

Nytt material

De sista dagarna som varit har jag fått hem två delar av min stora order.

Det första paketet bestod av kedja i roséguld och orangea ringar. Och det andra av diamanter i roséguld och silver i olika storlekar och även med både en och två fästen.

Satte fart på en gång med att tillverka ett halsband som blev färdigt redan ikväll. Detta spar jag till på lördag (Designmarknad på Gamla gatan i Örebro kl 11-15, 31 maj). Har även bokat in hela min torsdag till att bara sitta med smyckena, så jag hoppas på fler godbitar inför lördag.

IMG_3609
IMG_3603
IMG_3604 IMG_3608

Planering/Marknad

Igår blev jag färdig med smyckena jag började tillverka helgen som var, och har några halsband som kommer dyka upp innan veckans slut.

Jag satte mig igår som planerat och tog kort på alla smycken, men nybörjare som jag är insåg jag genast när jag la in bilderna i datorn att det inte skulle funka med storlekar osv. Så det blir att ta om korten igen tyvärr.

Har även börjat kika på hur det funkar med paypal och direkt-betalning för er som vill kunna handla via hemsidan. Detta gör det lite enklare för er. Det kommer nog ta några veckor till innan jag hinner få upp allt då jag känner att jag vill fokusera på fler smycken och även lösa bilderna på de som redan ligger uppe.

Sommarmånaderna börjar komma med hastig takt och snart drar marknaderna igång…

Missa inte att jag nästa lördag (31 maj) kommer att stå på café deeds designmarknad som håller på mellan kl 11-16 på Gamla gatan i Örebro.

Namnlös

Planer

Idag har jag sattit mig ner och beställt hem lite nytt material, ser fram emot när dessa kommer, jag valde lite nya kulörer och storlekar på kedjor, så det ska bli riktigt kul att se vad som kan hända med detta!

Ikväll ska jag sätta mig ner och göra färdigt smyckena som blev påbörjade i helgen. Fick fram några fina par halsband, men vill känna efter så jag inte slänger upp något för fort som jag inte älskar bara för att jag känner att det behövs nytt.

Har även tänkt att lägga ner tid ikväll på att fota alla smycken så jag kan få upp bättre bilder åt er. Perfektionisten i mig skriker varje gång jag ser de nya mapparna med bilder huller om buller i olika storlekar.

IMG_3277 halsband IMG_3096

 

Tillverkning

Idag har jag suttit lite med smyckestillverkning. Grunden till tre nya halsband blev till. Tyvärr hinner jag inte mer idag men jag ska ge dem några timmar av kärlek imorgon också. Har även tänkt försöka hinna med lite fler andra smycken…

Här har ni en glimt av hur de ser ut nu!

IMG_20140517_143825