Sålda smycken

Igår kväll var jag ute hos min kära mor och hade en liten visning av smyckena. Några av hennes bekanta var över och tittade. Jag fick mycket beröm och sålde ett par smycken. Det var jätte trevligt att träffa några av de som min mor spenderar sina dagar med, och det var en lugn och rolig kväll med flera skratt.

Jag gjorde klart ett påbörjat armband på plats till en av tjejerna (som hon så bra hjälpte till att designa) och fick en potentiell beställning på ett till. Bilden på det färdiga armbandet kommer upp senare då jag inte har min kamera tillgängligt, men detta är halsbanden som försvann igår kväll:

IMG_2538omj IMG_3107omj

 

 

Sålda smycken

Idag har jag varit iväg på möte med frisörsalongen Haircorner här i Örebro för att visa upp mina smycken. Det är jätte trevliga tjejer som jobbar där och jag fick många smycken sålda! Det är jätte roligt att få komma dit och visa upp det jag gjort, delvis för att jag fick så positiv feedback, men också för att man känner sig så välkommen.

När man får träffa såhär trevliga människor och få höra så många snälla ord – då förstår man verkligen varför man håller på. Jag är så glad idag för mötet och kör vidare med fler idéer.

Här under är några av smyckena jag sålde. Jag gjorde ett par örhängen på plats också som jag tyvärr inte fick någon bild på – men det blir fler liknande framöver.
Jag fick också in en beställning på ett armband som blir att pyssla ihop de närmsta dagarna.

IMG_2610omj IMG_2616omj IMG_3200omj IMG_2932omj

Vårmarknad

Då var vårmarknaden i Rånnesta förbi. Tyvärr var det väldigt lite folk som besökte men det har varit en mysig dag. Och det är alltid trevligt att få spendera tid med sin mormor.

Jag hoppas på fler besökare tills på lördag då jag kommer att stå och sälja på loppiset i samma lokal som Coop österplan här i Örebro. Öppet mellan kl 10-15!

IMG_3244 IMG_3248 IMG_3251

Möten

Idag har jag varit på möte angående hemsidan. Förhoppningsvis ska det kunna gå att förbättra den inom snar framtid. Det är många idéer som snurrar i min skalle just nu på vad jag kan förbättra med min lilla hobbyverksamhet, så tiden far iväg runt detta. Jag har ju en del smycken ni kan gotta er, men jag ska försöka göra några fler – det är ju ändå det som det handlar om!

Jag har även bokat ett möte med en frisörsalong dit jag ska åka och visa upp mina smycken. Det blir mitt första riktiga framträdande framför folk jag inte känner, det ska nog gå fint! Men det är klart man är nervös…

Glöm inte bort att jag kan komma hem till er på smycke-party! Det är gratis och jag bjuder på smycke till värdinnan utefter vad dina vänner handlar…

Mer info: Länk

IMG_3231

Genomgång av bilder

Ikväll har jag gått igenom lite av bilderna som tagits under påskhelgen. Eftersom jag är nybörjare vad gäller fotografering så är de inte super bra, men vissa av dem blev så pass bra att ni iallafall kan se hur smyckena ser ut på.

Jag ska gå igenom dem lite bättre de närmsta dagarna så ska jag försöka få upp några av dem.

IMG_3098 IMG_3096