Lösning

Idag har jag suttit och klurat lite på nya smycken. Just nu går det lite trögt och jag har inte den inspiration jag behöver. Som jag nämde tidigare har jag ett halsband som i princip är klart – och det är jätte fint! Men det hänger inte som jag vill runt halsen, så jag har letat hela veckan efter hur jag ska fixa detta. Detta är även halsbandet som jag tagit kort på steg för steg, så ett blogginlägg om det väntar – om jag bara kan hitta en bra lösning!

IMG_3132 IMG_3133 IMG_3147 IMG_3150 IMG_3156

Idéer

Jag har inte glömt bort er, jag lovar! Just nu håller jag på att skissa på lite större och konstnärligare smycken. Lite anorlunda saker mot vad jag hitills lagt upp på hemsidan. Därför blir det färre smycken som kommer upp, men jag har tänkt försöka ta många kort under tillverkningen och förklara lite steg för steg.

Har troligtvis ett halsband färdigt inom ett par dagar där jag kan berätta hur jag gick tillväga.

Sitter även just nu och försöker hitta bra material till manligare armband – har talat om det länge nu, men har äntligen hittat lite läder som kan funka fint. Inom ett par dagar vet jag leverenstid och så får vi se om det kan bli något bra!

Återkommer med fina idéer!

IMG_3026

Påminner om att ni även kan beställa egna specialsmycken! Hör av er – info@industrismycken.se

 

Home party!

Nu finns det möjlighet för er inom Örebro län att boka en kväll då jag kommer hem till er och visar upp mina smycken, berättar lite historia bakom och ge er möjlighet att kika lite närmare och även beställa smycken utifrån ert eget tycke och smak.

Perfekt för tjejkvällen, förfesten, födelsedagen eller varför inte träffen med arbetskollegorna?

Detta är helt gratis och som värdinna får du ett smycke som tack! Ju mer dina vänner handlar desto dyrare smycke kan du välja mellan.

Så samla ihop 7-15 av dina vänner och boka er en kväll!

Bokning görs per mail; info@industrismycken.se
Skriv namn och telefonnummer och mellan vilka tider som du kan nås på, så kontaktar jag dig vid möjlighet.

IMG_2961 IMG_2967

Glatt möte

Idag var jag iväg på mötet jag berättade om i mitt förra inlägg och det gick riktigt bra. Kvinnan var otroligt trevlig och sa väldigt många snälla ord om mina smycken. När man möter sådana här personer inser man varför man håller på och varför man älskar det.

Hon köpte två halsband på direkten och bestämde att hela hennes arbetsplats skulle boka in en dag då jag kommer och visar upp allt. Det ser jag fram emot!

Här är de två halsbanden som gick åt idag;

IMG_2563omjIMG_3001omj