TJEJKVÄLL

TJEJKVÄLL!

Nu finns det möjlighet för er inom Örebro län att boka en kväll då jag kommer hem till er och visar upp mina smycken, berättar lite historia bakom och ge er möjlighet att kika lite närmare. Det finns på dessa kvällar möjlighet att kika i mina material-lådor och specialbeställa smycken utifrån ert eget tycke och smak.

Perfekt för tjejkvällen, förfesten, födelsedagen eller varför inte en AW med brudarna?

Detta är helt gratis och du som värdinna får ett smycke som tack! Ju mer dina vänner handlar desto dyrare smycke kan du välja mellan.

Så samla ihop 7-15 av dina vänner och boka in en kväll!

Bokning görs per mail; info@industrismycken.se
Skriv namn och telefonnummer och mellan vilka tider som du kan nås på, så kontaktar jag dig vid tillfälle.

agadgad

Möten

Idag har jag varit på möte angående hemsidan. Förhoppningsvis ska det kunna gå att förbättra den inom snar framtid. Det är många idéer som snurrar i min skalle just nu på vad jag kan förbättra med min lilla hobbyverksamhet, så tiden far iväg runt detta. Jag har ju en del smycken ni kan gotta er, men jag ska försöka göra några fler – det är ju ändå det som det handlar om!

Jag har även bokat ett möte med en frisörsalong dit jag ska åka och visa upp mina smycken. Det blir mitt första riktiga framträdande framför folk jag inte känner, det ska nog gå fint! Men det är klart man är nervös…

Glöm inte bort att jag kan komma hem till er på smycke-party! Det är gratis och jag bjuder på smycke till värdinnan utefter vad dina vänner handlar…

Mer info: Länk

IMG_3231

Home party!

Nu finns det möjlighet för er inom Örebro län att boka en kväll då jag kommer hem till er och visar upp mina smycken, berättar lite historia bakom och ge er möjlighet att kika lite närmare och även beställa smycken utifrån ert eget tycke och smak.

Perfekt för tjejkvällen, förfesten, födelsedagen eller varför inte träffen med arbetskollegorna?

Detta är helt gratis och som värdinna får du ett smycke som tack! Ju mer dina vänner handlar desto dyrare smycke kan du välja mellan.

Så samla ihop 7-15 av dina vänner och boka er en kväll!

Bokning görs per mail; info@industrismycken.se
Skriv namn och telefonnummer och mellan vilka tider som du kan nås på, så kontaktar jag dig vid möjlighet.

IMG_2961 IMG_2967