Kategori: Sålda smycken

Sålda smycken

Nu är det riktigt längesen jag uppdaterade här inser jag. Mycket har hänt sedan dess. Här nedan kommer bilder på några av de smycken jag sålt de senaste månaderna; Halsband med matchande örhängen, en specialbeställning från kund.

Läs mer

Noramarken

Här nedan har vi ett halsband som blev sålt på Noramarken, det hann inte ens upp på hemsidan innan det blev sålt. Jag gillar detta skarpt. Många av er har frågat efter fler mörkare halsband, jag ska verkligen försöka mig på det nu när hösten börjar komma!

Läs mer

Sålda smycken

Dessa fyra smycken har nu fladdrat iväg till sina framtida ägare.

Läs mer

Tjejkväll

Igår bjöd jag hem några tjejer till mig på smyckes-kväll. Vi hade en otroligt trevlig kväll tillsammans med lite plockmat och smyckes-visning. Fyra halsband gick åt , men ett hade jag tyvärr inget foto på. Det understa av dessa tre var ett nytillverkat som inte hann upp på hemsidan innan det blev sålt. Det är […]

Läs mer

Sålda smycken

Här har vi två av smyckena som blev sålda i söndags! Jag är så glad för att de har hittat sig ett eget hem!

Läs mer

Sålt smycke

Nu har detta halsband blivit ivägskickat till sin framtida ägare!

Läs mer

Sålt halsband

Detta halsband har nu flugit iväg till sin framtida ägare!

Läs mer

Sålda smycken

Igår blev dessa två favoriter sålda. De satt så fint kring hennes hals! Det är alltid extra roligt att få se hur halsbanden sitter på någon annan än sig själv. Färger på hyn, hår, ögon och även kläder avgör så himla mycket!

Läs mer

Sålda smycken

Det såldes en hel del smycken igår. Mutter-örhängena är väldigt populära och det glädjer mig otroligt, för jag tycker själv att de är väldigt fina! Jag sålde även lite armband och halsband, bla dessa två på bilderna under. Som jag nämnde i tidigare inlägg så är det otroligt många som kommenterat dessa två och jag […]

Läs mer

Sålt halsband

Den här godingen gick åt häromdagen. Ett av mina absoluta favorithalsband. Det är super enkelt och elegant men ändå något alldeles extra.

Läs mer