Noramarken

Här nedan har vi ett halsband som blev sålt på Noramarken, det hann inte ens upp på hemsidan innan det blev sålt. Jag gillar detta skarpt.

Många av er har frågat efter fler mörkare halsband, jag ska verkligen försöka mig på det nu när hösten börjar komma!

IMG_6350 (2) IMG_6353 (2)

Sålda smycken

Åh, idag var en speciell dag. Med en speciell historia. En familjevän skulle ut med en av hennes nära vänner en dag för längesen och denna vän sätter på sig ett smycke som vår familjevän tyckte kändes väldigt bekant. Det visade sig att hon handlat det av mig på Nora marken året innan och det blev ett gott skratt när vår familjevän berättade att hon minsann kände mig.
Idag var denna vän på besök från Göteborg och de två hörde av sig och frågade om de inte fick komma förbi och kika på smyckena – såklart, sa jag! Det slutade med att jag sålde tre halsband, ett armband och ett par örhängen endast till henne! Det är så roligt med återkommande kunder, för då vet man att man gör någonting bra. Och det är extra kul att få höra hur mycket fina/roliga/goda kommentarer hon fått på sitt tidigare halsband. Känner mig så fantastisk glad!

Här under kan ni se halsbanden som hon köpte;

IMG_6131 (2) IMG_5915 (2) IMG_3741

Tjejkväll

Igår bjöd jag hem några tjejer till mig på smyckes-kväll. Vi hade en otroligt trevlig kväll tillsammans med lite plockmat och smyckes-visning.

Fyra halsband gick åt , men ett hade jag tyvärr inget foto på. Det understa av dessa tre var ett nytillverkat som inte hann upp på hemsidan innan det blev sålt. Det är ett av de lite mindre halsbanden som jag har i tanken att börja tillverka.

Jag har två till andra som ligger och väntar på att bli fotade, men jag tror att jag ska försöka tillverka några till innan de dyker upp här! Stay tuned.

IMG_5515 (2)IMG_5484 (2) IMG_6032 (2)

Sålda smycken

Det såldes en hel del smycken igår. Mutter-örhängena är väldigt populära och det glädjer mig otroligt, för jag tycker själv att de är väldigt fina! Jag sålde även lite armband och halsband, bla dessa två på bilderna under. Som jag nämnde i tidigare inlägg så är det otroligt många som kommenterat dessa två och jag är faktiskt lite förvånad att de inte sålts tidigare!

IMG_4970
IMG_4331