Julkalender!

Nu ni mina kära följare kommer några härliga nyheter! Industrismycken har ingått i en julkalender där 23 olika smyckesdesigner varje dag ända fram till jul anordnar tävlingar i olika forum! Samarbetet är skapat av Åsamaria Smycken. För att inte gå miste av hela julkalendern så kan ni klicka in på hennes hemsida och signa upp er:
https://asamaria.se/smyckejulkalender-asamaria

Mitt datum är redan nu på fredag, 1 december (!!!) och tävlingen kommer att komma upp på Industrismyckens Facebooksida, så glöm inte att hålla utkik då!

Ps. Jag har er i tankarna. Ni är inte bortglömda och jag lovar att komma åter med dunder och brak!

Semester

Hej mina kära läsare! Nu är det lite förlängesen jag uppdaterade här, det har varit fullt upp sen jag började på högskolan och hjärnan har inte hunnit med allt den vill tyvärr.

Webbshoppen fungerar däremot som vanligt men nu är jag påväg utomlands och alla order som läggs under perioden 22 juni – 7 juli skickas den 10 juli.

Ha en underbar sommar!

Nya detaljer

Jag har under de senaste månaderna fått hem lite nya roliga detaljer. Lite av detta har jag hunnit uppdatera med här i shoppen, men än har jag inte hunnit använda så många detaljer på nya smycken.


Dessa horn blev otroligt populära när de dök upp på Instagram, fick fråga på fråga om de såldes och därav hamnade de snabbt upp på hemsidan. Misstänker att det blev en och annan julklapp. På bilden i mitten ser ni även några pärlor som jag inte hunnit få med i något smycke ännu. Men de är ju fööööör fina!

Här ovan har vi grenar och kottar. Jag vet inte riktigt vad som hände med mig dagen då jag beställde. Men jag fastnade för naturen just då. Och hur söta är dom inte? Kottörhängena ligger även dom på hemsidan men grenarna har inte kommit till användning ännu…. den som väntar på något gott!


Två kedjor, en i svart och en i gunblack har landat hemma hos mig. Även fyra olika kristaller. Är otroligt kär i dessa fyra kristaller och jag har någorlunda koll på vad jag tänkt göra med dom….


Siffror – har du något speciellt datum? En tursiffra? Nu kan du beställa halsband, armband, örhängen med siffror. You name it och jag ordnar det. (maila info@industrismycken.se)Här har vi världens snyggaste kedja. En vän till mig specialbeställde en chocker som är inspirerat av ett halsband från RegalRose.

 

Längden på kedjorna

Jag fick en förfrågan på marknaden om hur långa kedjorna egentligen är på halsbanden, att hon hade mätt och var orolig för att det skulle bli för tight. Nu är alla halsbandsartiklar uppdaterade med denna mening; ”Kedjan går att förkortas/längas vid förfrågan”.
 
Som ni läser ovan, det går att förlänga eller förkorta kedjan om ni vill. När ni lägger en order så dyker det upp en box där ni kan fylla i en kommentar – vid förändringar är det där ni skriver i hur lång ni vill att kedjan ska vara.
 
Superb att denna fråga dög upp, kan tänka mig att det är fler av er som tvekar att beställa för att ni är oroliga att det är för tight – but no more!
 
Puss och kram!

Industrimöbler

För er som inte känner mig eller inte varit med så länge så har jag sedan fyra år tillbaka arbetat inom stålindustrin. Jag satt på kontor som säljare och administrationsansvarig. Jag en otroligt kreativ människa och det där med att spendera mina dagar på kontor utan att göra något för att stimulera hjärnan har aldrig varit något för mig. Jag har därav blandat mitt kreativa intresse och mitt intresse för inredning och design med mitt tidigare arbete.

Det började så enkelt som att jag letat år in och år ut efter den perfekta tv-bänken som jag aldrig lyckades hitta. Så jag skissade upp en egen. Efter det pratade jag med en kund och numer kompis till mig om han kunde hjälpa mig med att svetsa ihop något.

IMG_20161016_215658

I framtiden hoppas jag på att kunna starta företag inom detta, men för bara ett par månader sen började jag en utbildning inom just inredning och design och har därav otroligt väldigt mycket ny information att ta in och lära mig för tillfället. Så nu införskaffar jag mig en bra grund till framtida projekt!

Hittills har jag endast designat möbler till mig själv och några vänner/bekanta. Men om ni är mer intresserade kan ni följa mig på Industrimöbler på instagram.

IMG_20161016_214730 IMG_20161016_215247 IMG_20161016_215459 IMG_20161016_214952

Ny kategori

Hoppsan, det går lite dåligt för mig här med uppdateringarna. Jag finns dock aktiv på både facebook och instagram för er som vill följa mig där.

Jag misstänker att ni som varit inne här på sistone redan upptäckt att jag har lagt till ännu en kategori med smycken – chokers. Klicka in där vettja! PS. håll koll på färgen, det finns både svarta och mörkbruna, nyansen på fotona är tyvärr svåra att skilja på.

20161026_220556